Home » Shop » PURE shine Produktserie

PURE shine Produktserie

kr.35,00kr.349,00

PURE shine er en produktserie, der virkelig virker. I modsætning til mange andre tandblegningsprodukter er PURE shine godt for dine tænder. Du får både et hvidere smil og rene, sunde og stærkere tænder. Serien er skånsom, sikker og har en dokumenteret effekt. Et produktsortiment til alle, der drømmer om et naturligt smukt smil.

kr.35,00 available on subscription
kr.79,00 available on subscription
kr.349,00 available on subscription
kr.49,00 available on subscription

 PURE shine mundskyl bruger en speciel kombination af ingredienser, bl.a. PVP (Polyvinylpyrrolidone), der modvirker belægninger/plaques på tænderne og holder tandoverfladen ren. På denne måde hjælper produktet med at vedligeholde tænders naturlige hvid farve. Det høje fluoridindhold (0,2% NaF) hjælper med at remineralisere både emalje og rodoverflade. Modvirker såvel caries som tanderosioner/ forbrændinger. PURE shine mundskyl har en god myntesmag som giver friske ånde. 

 PURE shine tandbørste har koniske børster, der let og effektivt når ind i tændernes mellemrum/approximalmellemrum. Tandbørsten er meget skånsom mod tænder/tandkød og fjerner effektivt bakterier og plaque. PURE shine tandbørste har et ergonomisk design med et kraftigt håndtag der giver et godt greb samt tungeskraber på børstehovedets bagside. 

 PURE shine toothpaste er udviklet af EKULF sammen med tandlæger. Den består en speciel kombination af ingredienser, der indeholder vores unikke emaljeforsvarssystem, der hjælper med at remineralisere tænderne, genskabe og styrke emaljen. PURE shine toothpaste giver friske ånde og opretholder den naturlige hvide farve på tænderne. Den efterlader en ren og glat tand, hvor ny plaque har sværere ved at sætte sig. 

 PURE shine whitening strips er udviklet i samråd med tandlæger. Giver et hvidere smil på 14 dage (synligt resultat efter blot et par applikationer). Strimlerne er nemme at bruge og for den bedste effekt gentages behandling hver anden måned. En æske indeholder 14 x 2 strimler (øvre og nedre tænder). 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PURE shine Produktserie”

LIGNENDE PRODUKTER

Title

Go to Top