Home » Om EKULF

OM EKULF

OM EKULF

HISTORIE

EKULF AB blev grundlagt i 1969 af fire private tandlæger, som ønskede at informere og sælge mundhygiejneprodukter til deres patienter.

Selve navnet EKULF opstod, da tre af tandlægerne hed Ulf til fornavn, og den fjerde af dem havde efternavnet Eklund. Fra begyndelsen blev der solgt mundhygiejneartikler i klinikkens baglokale. Ret hurtigt indså de også mulighederne for også at sælge disse produkter til tandlæger og tandplejere i Sverige.

Helt fra starten i 1969 har vi hos EKULF været specialister i tand- og mundplejeprodukter. Uanset hvad du skal bruge til dine tænder, kan vi garantere, at alle produkter fra EKULF er produceret med den bedst mulige omhu. Vi arbejder dagligt på at tilbyde markedets mest overkommelige tand- og mundplejeprodukter uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller miljøbelastning. Hjertelig velkommen til EKULF, en af Sveriges førende specialister for sundere tænder!

MUNDHYGIEJNEPRODUKTER

EKULF er kendt for at tilbyde et komplet udvalg af konkurrencedygtige mundhygiejneprodukter og mundplejeprodukter samt hurtige komplette leveringer.

Salg af mundhygiejneprodukter og mundplejeartikler foregår hovedsageligt via apoteker, dagligvarebutikker og tandlægefaget. EKULF er også etableret i vores nordiske nabolande.

EKULFs forretningsidé er “at forsyne markedet med mundplejeartikler og ideer af høj kvalitet til den bedste pris på en så effektiv og attraktiv måde som muligt i harmoni med miljøet”.

HOVEDKONTOR

EKULF AB’s hovedkontor ligger i Norrköping, Sverige.

Adresse: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Pakke/Leveringsadresse: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Postadresse: Box 11101, 600 11

Telefon: +46 (0)11 14 40 30

Org. Nr: 556125-9002