Vand er til rådighed 24 timer i døgnet direkte fra hanen. Det koster dig ikke meget ekstra, smager godt og er lokalt produceret. Lunkent vand er faktisk det eneste, du skal supplere med, når du bruger EKULF PowerFlosser for at få en effektiv rengøring af dine tænder og tandkød.

Godt for dig og godt for miljøet!

FREMTIDENS TANDTRÅD

EKULF PowerFlossers er en pulserende vandstråle, der rengør mellem tænderne, langs tandkødsranden og helt ned i tandkødslommerne. Strålen massagerer og stimulerer tandkødet så det holdes sundt og friskt og risikoen for tandkødsbetændelse (gingivitis) reduceres. Flere undersøgelser viser, at PowerFlosser er mindst lige så effektiv som tandtråd, når det kommer til at fjerne plak mellem tænderne, reducere tandkødsbetændelse, og det tager kun et minut. EKULF PowerFlosser er en effektiv måde at rengøring mellem tænderne – og er nemmere at bruge end tandtråd.

“… som en højtryksrenser til tandmellemrummene”

EKULF POWERFLOSSER

Vores store munddousch er med en 600 ml stor vandbeholder, 10 forskellige trinjusteringer og med 1400 vandpulsationer/minut drevet af 220V.

Vandslangen er 100 cm lang, og vandbeholders låg indeholder opbevaring til fire spidser. Tippen kan rotere 360 grader som sikre effektiv rengøring og produktet leveres med 3 x Standard dyse tips, der fjerner plaque mellem tænderne, langs tandkødsranden og ned i tandkødslommerne. 1 x Tongue Skraber tip, der er perfekt til at rense tungens overflade for bakterier. Strålen gør det nemmere at rengøre omkring bøjler, broer, implantater og kroner.

EKULF POWERFLOSSER CORDLESS

Vores batteridrevet munddouch, der oplades via en ladestation og har et Li-Ion-batteri. Denne model er ideel til mindre badeværelser, badeværelser uden stikkontakter og til rejser.

Munddouchen har 3 forskellige trinjusteringer og en 150 ml vandbeholder.

Tippen kan rotere 360 grader, og produktet leveres med 2 x Standard dyse tips, der fjerner plaque mellem tænderne, langs tandkødsranden og helt ned i tandkødslommerne. Strålen gør det nemmere at rengøre omkring bøjler, broer, implantater og kroner.

EKULF POWERFLOSSER TIPS

Der er tre forskellige spidser/dyser til EKULF PowerFlosser og EKULF PowerFlosser Cordless.

Standard Nozzle tip
Fjerner plaque mellem tænderne og dybt ned i tandkødslommer.

Tongue Scraper tip
Ideel til at rense overfladen af tungen for bakterier, madrester og døde hudceller.

Orthodontic tip
Orthodontic tip er specielt designet til dem med bøjler, den rengør svært tilgængelige områder om-kring bøjlen.

NEM AT BRUGE

At supplere din tandrengøring med en munddouch er en hurtig og effektiv løsning til bedre mundhygiejne mellem tænderne. For sunde tænder og tandkød, er ikke nok blot at børste tænderne. Det er vigtigt at supplere tandbørstning (som udføres to gange om dagen) med rengøring mellem tænderne.

Bemærk, at munddouchen skal bruges, før du børster tænderne.

1. Tilslut til stikkontakten

2. Fyld tanken med lunkent vand

3. Sæt dysen på

4. Vælg vandtryk

5. Bevæg vandstrålen langsomt langs tænderne og tandkødet

6. Sluk og tøm maskinen

OPDAG FREMTIDENS TANDTRÅD